Les aplicacions que t'ajudaran a tornar a la rutina de l'estudis

Redacció
13 de setembre del 2015
Amb l'arribada del setembre, els adults tornen a les universitats, i els més petits al col·legi, per tant per fer més fàcil tornar a la rutina i organitzar-nos el nostre dia a dia, us presentem un seguit d'aplicacions per poder fer més assequible tornar a estudiar i organitzar-nos les tasques extraescolars o el temps lliure.

ISTUDIEZ PRO

Aquesta aplicació per a dispositius IOS pot ser útil per a tots els estudiants d'Universitat, ja que permet organitzar-nos les classes, treballs o afegir informació extra com informació sobre els professors, o temes del dia a dia.

Aquesta aplicació ens la podem descarregar des de l'Apple Store i està disponible tant en català com en castellà i la podem tenir per 2,99 dòlars.

MIS DEBERES

Aquesta aplicació ofereix un lloc de trobada on buscar i oferir ajuda a l'hora de fer els deures, només hem de plantejar la pregunta que tenim, i esperar que algú en respongui. Aquesta aplicació és totalment gratuïta i està disponible per dispositius Android.

IHOMEWORK

Aquesta App disponible per a Apple, permet que els estudiants es mantinguin al dia amb els deures i els treballs, a part d'organitzar-nos el curs de forma senzilla. Aquesta aplicació disponible en iTunes té un preu d'1,99 dòlars.

FLASHCARDS STUDYDROID

Aquesta App, el que fa és sincronitzar el nostre mòbil amb el nostre ordinador, el que fa aquesta aplicació, és crear targetes de memòria, per després poder recórrer a elles en qualsevol moment. Aquesta App està disponible a Google Play de forma gratuïta.

HORARI ESCOLAR

Aquesta aplicació per Android, permet un horari amb diferents classes que l'alumne cursa cada dia. La vista que ofereix aquesta App del horari és senzilla, a par es pot desglossar en hores, també permet introduir anotacions. Aquesta aplicació és gratuïta i es pot descarregar des de Google Play.

PENULTIMATE

Aquesta App, permet prendre notes en iPad com si estiguéssim escrivint en tinta, a part la podem sincronitzar amb Evernote. PENULTIMATE, està disponible per a iOS i és totalment gratuïta.