Cs demana a l'Ajuntament que promocioni la T-10 urbana de Sabadell

José Luis Fernández: "És una alternativa més econòmica per desplaçar-se en transport públic per la nostra ciutat" que la proposada per ATM

José Luis Fernández (centre) en una imatge d'arxiu
José Luis Fernández (centre) en una imatge d'arxiu | C's Sabadell
NacióSabadell
05 de desembre del 2019
Actualitzat a les 22:41h
El regidor de Cs a l'Ajuntament de Sabadell, José Luis Fernández, ha proposat a l'equip de govern -format per PSC i Podem- que "posi en marxa una campanya promocional de la targeta T-10 de Transports Urbans de Sabadell (TUS), que serà un 25% més econòmica que la futura T-Casual de Barcelona a partir del mes de gener.

Segons Fernández, la iniciativa consistiria en "combinar informació en el punt de venda, elements anunciadors al carrer i difusió a través dels mitjans de comunicació locals i xarxes socials" amb l'objectiu d'atraure els usuaris ocasionals, que "seran els principals perjudicats per la pròxima pujada de tarifes de l'ATM", ha afirmat.

El regidor ha aprofitat per recordar que la T-10 sabadellenca té un cost de 8,50€, mentre que aquest tipus d'abonament de l'ATM se situarà en els 11,35€. Segons Fernàndez, "la important pujada de tarifes de l'ATM, que s'incrementarà en un 9% en aquest bitllet, es pot compensar usant els títols del servei d'autobusos i el transport públic de Sabadell", i ha assenyalat que les tarifes de la TUS no han pujat des de 2017, "però la compatibilitat de tots els títols en els nostres autobusos ha fet que molts sabadellencs tinguin una alternativa més econòmica per desplaçar-se en transport públic per la nostra ciutat".

Amb tot plegat, Fernàndez ha insistit que "és deure de l'Ajuntament informar tots els usuaris, i especialment els viatgers puntuals" del fet que "usar targetes de la TUS serà una alternativa molt més barata que la nova T-Casual que proposa l'ATM". Aquesta campanya, doncs, estaria en la línia de "promocionar l'ús del transport públic a la ciutat, especialment els autobusos urbans que comuniquen amb tots els nostres barris".