Les noies també perden a la Teixonera i disputaran la final de consolació

Les vallesanes signen un gran partit contra les favorites

Un moment del joc entre vallesanes i barcelonines
Un moment del joc entre vallesanes i barcelonines | Edu Rois
NacióSabadell
03 de desembre del 2019
La setmana passada van ser els nois del Sabadell RC i aquest passat cap de setmana han estat les noies: derrota a la Teixonera. Els primers va ser davant els Químics i les segones, FEM Vallès, contra l'AVR FC Barcelona, a les semifinals de la competició femenina per un clar 15-0.

Tot i l'ampli marcador, les arlequinades van signar un gran partit. No va ser fins ben consumida la primera part, quan les blaugranes van anotar la primera marca. Abans d’arribar al descans les locals n'aconseguien una altra marca i posaven 10-0.

A la represa, les vallesanes van intentar anotar una marca, però no van poder retallar diferències. Quan faltaven 10 minuts pel xiulet final, les locals anotaven una marca més i posaven el 15-0 definitiu. Les vallesanes, ara, s’enfrontaran a la final de consolació a les noies de FEM Rugby, que és la unió dels equips de Martorell, Anoia, Cornellà i Coques. Serà el següent dissabte al camp del Martorell.