Personal de Correus demana millores a l'edifici de la Zona Hermètica arran de l'atropellament

HI ha prevista una reunió amb l'alcaldessa, Marta Farrés

Han posat pancartes per la plaça Sant Roc
Han posat pancartes per la plaça Sant Roc | Albert Hernàndez
29 de novembre del 2019
Actualitzat a les 17:26h
Treballadors de Correus s'han plantat aquest divendres a la plaça Sant Roc per reclamar millores davant la falta de personal, però també per exigir millores als accessos de l'oficina que es troba al carrer Boccacció, després que aquest dimecres fos atropellada per un home que anava begut al volant. 

El membre de CGT, Albert Arnaus, ha indicat que "des de fa temps" s'ha reivindicat que "es posi algun tipus de mesura" per "prevenir". Per exemple, ha suggerit un semàfor amb polsador i pasos elevats. Ha explicat que la ubicació del centre es troba en una recta "amb vehicles, en molts casos, procedents de l'autopista, i a gran velocitat" i ha afegit, "hem de vigilar perquè no ens atropellin quan creuem el pas de vianants". 

Per això, ha definit la zona com a "bastant perillosa" i han demanat una cita amb l'alcaldessa, Marta Farrés, per tal que es duguin a terme aquestes millores, ja que, com ha recordat, molts treballadors arriben a l'edifici amb el carro. 

Arnaus ha assegurat que la treballadora "està animada", però s'ha trencat el fèmur i ha patit lesions a la cara. Ha subratllat la importància que se'ls escolti, perquè "fa anys" va haver-hi un altre membre de la plantilla que va ser atropellat.