El PSC se suma al PP i C's i lamenta que el govern hagi retirat les banderes

Considera que es una nova prova de la seva política de "fets consumats"

Redacció
11 de setembre del 2015
Actualitzat a les 14:20h
El PSC ha mostrat el seu desacord amb el fet que a l’Ajuntament avui només onegi la bandera de Catalunya. El primer secretari de l’Agrupació de Sabadel del PSC, Cristian Sánchez, ha lamentat que "ERC i la Crida, de forma unilateral hagin deixat l’Ajuntament només amb la bandera de Catalunya" i ha dit que es una nova prova de la seva política basada en els "fets consumats". 

"Creiem que, ni que sigui per un dia, no cal retirar els símbols constitucionals no només d’Espanya, sinó també de la ciutat. No estem d’acord amb aquesta decisió del govern, que ni tant sols han comentat a la resta de grups municipals", apunta Sánchez.

Així mateix ha recordat al govern que només compta amb 8 regidors i que ha criticat la seva política de "fets consumats". Alhora ha recordat que el Ple municipal va rebutjar l’entrada a l’AMI: "Si haguéssim votat també aquesta actuació, segurament tampoc hagués tingut majoria suficient", assenyala.

"L'Ajuntament no és un espai on fer campanya electoral i l’alcalde de Sabadell ha de pensar en tota la ciutat, no només en els qui el van votar. Esperem que durant els propers 15 dies no haguem de lamentar més actuacions de campanya com la d’avui", adverteix Sánchez. 

Per la seva banda, el portaveu del PSC a l’Ajuntament, Josep Ayuso, ha explicat que en el mandat passat, i d’acord amb el grup municipal de CiU, es van iniciar els tràmits i les actuacions per poder instal.lar el pal i la bandera catalana al Racó del Campanar. "Aquesta és una acció que s’ha materialitzat aquesta setmana. Creiem que aquest és un símbol prou representatiu al Centre de la ciutat i no calia treure de l’edifici de l’Ajuntament les banderes d’Espanya i de Sabadell", conclou.