arts escèniques

El Festival El Més Petit de Tots arriba als 14.000 espectadors

Més de 120 funcions per una dotzena de localitats durant 15 dies

per NacióSabadell , 30 de novembre de 2019 a les 16:00 |
imatge d'arxiu del Festival el Més Petit de Tots | Festival el Més Petit de Tots
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La 15a edició d'El Més Petit de Tots, el Festival Internacional d'Arts Escèniques per a Espectadors de 0 a 5 anys, ha aconseguit 14.000 espectadors i ha superat el 90% d'índex d'ocupació, segons les dades provisionals de l'organització. El certamen s'ha desenvolupat del 9 al 24 de novembre a 12 ciutats de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears i ha comptat amb la participació de 17 companyies, onze de les quals internacionals.

"Un cop més es demostra la importància de l'art orientat a la primera infància i es desfan mites i tòpics relatius tant al rigor artístic de les creacions per a aquest col·lectiu com a l'interès que generen", ha valorat Eulàlia Ribera, directora del festival.


Enguany, el programa ha inclòs més de 120 funcions, de les quals 40 orientades al públic escolar. També s'han potenciat les activitats de participació de les famílies a través de tallers conduïts pels mateixos artistes.

Els organitzadors també destaquen el 4t Encontre d'Arts Escèniques per a la Primera Infància, que del 15 al 17 de novembre va reunir a Sabadell artistes, programadors culturals, mestres, pedagogs, investigadors universitaris i agents culturals de les administracions públiques per debatre sobre el futur del sector. Hi van prendre part 70 professionals, més de la meitat dels quals de procedència internacional, indiquen els organitzadors.


Al festival hi han participat companyies procedents de Catalunya, Noruega, França, Bèlgica, Holanda, Sèrbia i Suècia.

 

Participació