El cap de setmana deixa vuit contenidors cremats, un arbre i un sofà

La meitat es van incendiar en quatre minuts de diferència i separats per escassos metres a Ca n'Oriac

NacióSabadell
26 de novembre del 2019
Actualitzat a la 13:01h
El cap de setmana es va tancar a Sabadell amb vuit contenidors cremats, les flames d'un dels quals va afectar un arbre i un sofà, que hi havia al costat. Tot plegat, en poc més de 30 hores i en dos punts diferents, un a tocar del parc de Can Gambús i el segon a Ca n'Oriac. 

A les 20.10 hores del passat dissabte, a la confluència dels carrers Malta i Tibet, es van registrar quatre unitats cremades. Fins al lloc es van desplaçar tres dotacions de la Policia Municipal de Sabadell, una de Bombers i la grua per a la retirada de dos vehicles que hi havia a prop de les flames. 

Els dos següents es van concentrar al barri de Ca n'Oriac, a molts pocs metres de distància i en quatre minuts de diferència. A les 3.28 de diumenge, al carrer Selva amb el carrer Guilleries, dos contenidors de reciclatge es van cremar. A més, el foc també va arribar a un sofà que hi havia al costat i això va permetre estendre l'incendi fins a un arbre. Una dotació de Bombers i una de la Policia hi va intervenir. 

Per últim, a les 3.32 hores, al carrer Selva amb el de Penedès, es va originar un incendi a dos contenidors de reciclatge, de rebuig i orgànic. També va arribar fins al lloc un equip de Bombers i un altre del cos policial sabadellenc.