L'entitat sabadellenca «Leo es mi ángel» se'n va a Chicago per trobar millores per la malaltia d'Angelman

És l'única de l'Estat que rep una subvenció per desplaçar-se fins a la ciutat nord-americana

L'infant sabadellenc amb la síndrome d'Angelman
L'infant sabadellenc amb la síndrome d'Angelman | associació Leo es mi ángel
NacióSabadell
26 de novembre del 2019
L'entitat sabadellenca Leo es mi ángel, impulsada pels pares d'en Leo, un infant amb la síndrome d'Angelman, Mònica Saavedra i Òscar San Nicolàs, ha rebut una beca per assistir a un dels principals esdeveniments sobre aquesta malaltia: Globa Summit & Gala, que tindrà lloc els dies 6 i 7 de desembre a Chicago (Estats Units).

Es tracta d'un esdeveniment que organitza la Fundació per la Teràpia de la Síndrome d'Angelman (FAST, per les sigles en anglès), una organització que duu a terme tota mena d'investigacions relacionades amb aquesta patologia. És una gala benèfica, que recull recursos per continuar els avenços en aquesta matèria, però també a la vegada per mostrar les novetats que s'han fet. 

La família d'en Leo ha rebut una ajuda que financia els vols, l'estada, l'entrada a la conferència i el sopar benèfic. Els pares del menut sabadellenc han afirmat que "és molt important se-hi, perquè si arriba alguna millora per al nostre fill, sortirà d'aquestes investigacions i ens interessa estar molt informats de tot el que s'està fent". 

Tot i que, també ha subratllat que els coneguin, no només a ells, "sobretot a en Leo". Precisament, en una entrevista a NacióSabadell, els progenitors apuntaven cap a l'altre canto de l'Atlàntic com l'escletxa d'esperança per al seu fill.