​Cs recorda que Sabadell continua pendent d’una àrea per a gossos a cada districte

Es tracta d’una moció aprovada, de forma unànime, el juny de 2014

NacióSabadell
25 de novembre del 2019
El portaveu de Cs Sabadell, Adrián Hernández, ha recordat que al ple del mes de juny 2014, de forma unànime, es va aprovar construir una “àrea d’esbarjo tancada per a gossos” a cada districte de la ciutat. Hernández ha recalcat que “falten zones per aquestes mascotes en molts sectors”.
 
A més, ha assenyalat que les actuals “no estan en bon estat” i ha constatat que l’anterior mandat “no va complir la inversió prevista en els pressupostos participatius del Construint Ciutat, que va concedir 15.000 euros” a l’Associació de Propietaris de Gossos de Sabadell. El portaveu de la formació ha recriminat que “s’ha invertit tan sols una tercera part”.
 
Aquesta falta, provoca, segons ha precisat, que “molts propietaris hagin de desplaçar-se a altres poblacions veïnes”. Hernández ha determinat que el pla municipal contempla “la combinació de zones tancades on els amos de mossos puguin deixar a les seves mascotes sense corretja amb altres obertes on aquesta possibilitat estarà condicionada en determinades hores del dia”.