Un viatge en creuer i samarretes signades de Barça i Sabadell, a la panera solidària d'Atendis

És la vuitena edició d'una cites que ha quallat per Nadal

L'aparador amb tots el que hi ha a la panera solidària
L'aparador amb tots el que hi ha a la panera solidària | Albert Hernàndez
NacióSabadell
20 de novembre del 2019
Actualitzat a les 17:15h
La iniciativa solidària de la Fundació Atendis, Més que una panera, que s'impulsa per l'època nadalenca, ha tornat a farcir-la amb tota mena de productes i que compta amb gairebé un centenar de comerços adherits. La panera conté dues samarretes signades per tots els jugadors del CE Sabadell i el FC Barcelona, un creuer per a dues persones, també un cap de setmana a la Costa Brava, un patinet elèctric, una televisió, una tauleta i nombrosos vals, invitacions i entrades "i moltes coses més". 

Un lot que es pot veure exposat a la botiga Xevito, a la plaça de l'Àngel. La finalitat d'aquesta campanya és recollir recursos que es repartiran pels centres de l’entitat, que treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual. 

Les 7.500 butlletes fetes per optar aquesta panera es distribuiran entre 27 comerços de la ciutat (pots consultar-los aquí), als centres de l’entitat -La Carena i Casal Can Rull- i durant la Fira de Santa Llúcia, els dies 14, 15, 21 i 22 de desembre. El sorteig es durà a terme, davant de notari, el 27 de desembre.   

En aquests  set anys de la iniciativa, s'han recollit més de 80.000 euros i s'han venut més de 27.000 participacions.