Sabadell torna a ser punt de trobada per millorar la inserció laboral de les transgènere

El Casal Pere Quart acull, aquest divendres, una jornada de intermediació i cooperació

La iniciativa torna al Casal Pere Quart
La iniciativa torna al Casal Pere Quart | Trans Laboral
NacióSabadell
20 de novembre del 2019
Actualitzat a les 11:40h
El Casal Pere Quart, fidel a la seva capacitat camaleònica, es transformarà en una mena d'oficina d'ocupació, ja que aquest divendres s'organitzarà la 2a edició de la Trans Laboral. Trobada per l'ocupabilitat i la intermediació laboral de les persones trans*. Tornarà a ser un punt per trobar ofertes, cooperació entre agents i d'intermediació laboral.  

El programa, que arrencarà a les 9 i s'allargarà fins a les 20 hores, inclou tota mena de taules per intercooperar, la majoria de l'economia social i solidària i del cooperativisme. 

Es tracta d'una jornada en què s'espera que s'hi apleguin persones trans, entitats, empreses i administració pública. A més, igual que l'any passat, compta amb el suport del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, la Direcció General d'Igualtat, Barcelona Activa de l'Ajuntament de Barcelona, el Vapor Llonch de l'Ajuntament de Sabadell i la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, entre d'altres. 

La iniciativa, no només vol pal·liar aquesta problemàtica que pateix el col·lectiu, també donar visibilitat d'aquest fet, com apunten els organitzadors, perquè "afecta a una gran part de les persones trans a Catalunya".

Trans Laboral està impulsat per Ca l'Enredús - ActuaVallès i l'Ateneu Cooperatiu del Vallès, amb la complicitat de la Generalitat de Catalunya, entitats i ajuntaments d'arreu del país. Així es repeteix la cita que va arrencar l'any passat a Sabadell.