El cap de setmana deixa set contenidors cremats que afecten quatre vehicles i un establiment

Es van produir en tres punts diferents, en poc més de 53 hores

NacióSabadell
19 de novembre del 2019
El cap de setmana es va tancar a Sabadell amb la crema de set contenidors, quatre vehicles afectats i el vidre d'un establiment. Tots els capítols es van donar en diferents punts de la ciutat i en hores diverses, des de la tarda, a la matinada, passant per mitjanit. 

La primera crema de contenidor va arribar dissabte a la tarda, a les 19.33 hores, al carrer Malta amb Tenerife, on van calcinar dues unitats. Segons la Policia Municipal de Sabadell, l'incendi es va originar per causes desconegudes. Fins al lloc es van desplaçar dues dotacions dels Bombers i una unitat del cos policial. 

Menys de vuit hores després, a les 4.13 hores de la matinada, al carrer Tres Creus, 136, es va incendiar un contenidor, també per causes desconegudes. Van intervenir una dotació de Bombers i de la Policia. 

El darrer, i el més virulent, es va registrar a les 0.57 hores d'aquest dilluns, al carrer Lepant, 178. Es van cremar quatre unitats i les flames es van estendre a quatre vehicles estacionats i el vidre d'un establiment. La Policia, que va destinar dues unitats, desconeix les causes. També va participar una dotació de Bombers.