El Sabadell RC guanya però haurà d'esperar una setmana per l'ascens; el femení s'imposa al Terrassa

Les noies superen clarament les grans rivals per 32-15

Les sabadellenques en el partit contra el Terrassa
Les sabadellenques en el partit contra el Terrassa | Francesc Pastor
NacióSabadell
19 de novembre del 2019
Actualitzat a les 17:38h
El sènior masculí del Sabadell RC va fer els deures i va superar el Manresa RC per 20-15, però no ho va fer amb la bonificació ofensiva i, per tant, es va quedar fora de l'ascens i haurà d'esperar una setmana. Les noies, que competeixen sota el nom FEM Vallès -juntament amb les Spartanes de Granollers- es van imposar per 32-15 a les Carboneres de Terrassa.

El conjunt masculí va perdre l'oportunitat d’aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor Catalana, després de disputar un matx molt igualat, especialment la primera part. Els sabadellencs van aconseguir una marca de Renç Alibeseoglu, després d’un xut mil·limètric de Martí Rufí, que va deixar el marcador en 10-3.

Imatge d'arxiu d'un partit del Sabadell RC Foto: Alfred Dot

A la represa, els del Bages van anotar un assaig, que va igualar el marcador. El Sabadell, però, ho va buscar i va aconseguir distanciar-se amb un 15-10. Però, els manresans van tornar a igualar. A les acaballes, els vallesans es desmarcaven i fixaven el 20-15, que ja seria definitiu. El Sabadell RC es jugarà l’ascens a la màxima categoria del rugbi català el pròxim dissabte, a partir de  les 17.50 hores a La Teixonera contra els Químics de Barcelona. Un triomf els donarà l'ascens, mentre que amb una derrota, amb bonificació defensiva, hauria d’esperar als resultats dels altres partits. Si no sumessin cap punt, perdrien tota possibilitat de pujar de categoria i disputarien la segona fase a la Primera Divisió Catalana.

Victòria contundent contra les egarenques

Triomf i classificació per disputar les semifinals a la Copa Catalana de Tercera Divisió. Les arlequinades van vèncer clarament a les Carboneres de Terrassa per 32-5.Quan només s’havien disputat cinc minuts de partit, la subcapitana Laura Pérez plantava la pilota més enllà de la línia de marca egarenca, ella mateixa s’encarregava de transformar l’assaig. Al  minut 25, Mar Gómez aconseguia una altra marca per les locals i ampliava la distància al resultat, que al descans reflectia un 12-0.

Després del pas per vestuaris, les sabadellenques van continuar amb el mateix ritme: dues accions gairebé consecutives la jugadora del  FEM Vallès Deisy Von Brand, aconseguia dues marques que deixava el marcador en 32-0. Cap al final, les visitants van aconseguir una marca que maquillava el resultat, 32-5.

El triomf els va servir per aconseguir l’últim bitllet per la fase final de la competició. Les noies s’enfrontaran a l’AVR FC Barcelona, l’equip favorit per endur-se el títol.