L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, declararà com a testimoni pel cas Mercuri el 12 de desembre

Les altes temperatures que es registraven al jutjat el mes de juliol van ajornar la seva declaració

Marta Farrés, acompanyada d'Eloi Cortés, arribant al jutjat
Marta Farrés, acompanyada d'Eloi Cortés, arribant al jutjat | Albert Segura
NacióSabadell
18 de novembre del 2019
Actualitzat el 19 de novembre a les 8:12h

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i qui va ser alcalde entre 2013 i 2015, Joan Carles Sánchez, declararà finalment el pròxim dijous 12 de desembre. La nova citació arriba després que el passat 24 de juliol, la jutgessa decidís cancel·lar la jornada de declaracions en superar els 27ºC a l’interior de la sala dels Jutjats de Sabadell.

La declaració de Farrés es tracta d'una petició de l'acusació popular, Sabadell Lliure de Corrupció. Avui també és previst que declari l'exgerent de l'empresa concessionària del servei de neteja viària i la recollida de la brossa (Smatsa), Carlos Callejo. 

La peça en qüestió investiga uns presumptes tràfic d'influències, prevaricació, blanqueig de capitals i falsificació documental, entre d'altres. És la part de la macrocausa que està relacionada amb la concessió del servei de recollida de residus i neteja viària a Smatsa.

Entre la vintena d'investigats hi ha l'exalcalde Manuel Bustos, el seu germà, Paco Bustos, i els exregidors del PSC Ana Carrasco i Cristian Sánchez, entre d'altres. És previst que Joan Carles Sánchez declari a partir de les 10.30 hores i que Marta Farrés ho faci mitja hora més tard, a les 11.00 hores.