SORTEIG «El Tribut a John Williams» de l'OSV

NacióSabadell sorteja, entre els seus lectors, dues entrades dobles per anar a veure l'espectacle el 29 de novembre, a les 21:00 hores al Centre Cultural Terrassa

Una de les actuacions de l'OSV
Una de les actuacions de l'OSV | Juanma Peláez
NacióSabadell
18 de novembre del 2019
Actualitzat el 22 de novembre a les 9:37h
John Williams, especialitzat en bandes sonores de cinema que ha marcat un abans i un després en la vida de tota una generació, amb films com ara Star Wars, Harry Potter, Jurassic Park, La llista de Schindler i molts més. Doncs, a la proposta anual de l'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV), que uneix cinema i música i que ja s'ha convertit en tot un clàssic, es farà El Tribut a John Williams al Centre Cultural Terrassa.

Música amenitzada per una de les veus més reconegudes responsable de doblar la veu original de Liam Nesson, Ed Harris, Mel Gibson, Sam Neil i Richard Dreyfuss, entre altres. Serà Salvador Vidal que posarà veu a les mil cares que ens han provocat més emocions reals mitjançant ficcions irreals. 

NacióSabadell sorteja, entre els seus lectors, dues entrades dobles per anar a veure Tribut a John Williams, de l'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) el divendres, 29 de novembre, a les 21:00, al Centre Cultural Terrassa. Les inscripcions pel sorteig romandran obertes fins el dimecres, 27 de novembre a les 10:00 hores, i t'hi pots apuntar aquí:



Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el dimecres, 27 de novembre, a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.