Núvols i sol per tancar una setmana de fred

Lleugera pujada de la temperatura mínima

És possible que hi hagi nuvolades
És possible que hi hagi nuvolades | Agustí Descarrega
NacióSabadell
16 de novembre del 2019
Actualitzat a les 22:01h
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya aquest diumenge de matinada minvarà la nuvolositat i quedarà poc ennuvolat en general, amb intervals d'estrats baixos al nord de la depressió Central. Al llarg del matí la nuvolositat augmentarà d'oest a est i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat o localment cobert, sobretot a la meitat oest del territori. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel estarà cobert o molt ennuvolat durant tota la jornada.

De matinada minvarà la nuvolositat i quedarà poc ennuvolat en general, amb intervals d'estrats baixos al nord de la depressió Central. Al llarg del matí la nuvolositat augmentarà d'oest a est i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat o localment cobert, sobretot a la meitat oest del territori. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel estarà cobert o molt ennuvolat durant tota la jornada.

La temperatura mínima serà lleugerament més alta: se situarà entre -2 i -7 ºC al Pirineu, entre -1 i -6 ºC al Prepirineu, entre -1 i 4 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 1 i 6 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord i entre 3 i 8 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més alta: oscil·larà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, localment més baixa a l'altiplà Central, i entre 10 i 15 ºC al litoral, localment més alta a la meitat sud del sector.