La farmàcia Miquel Blanchart, Premi Nacional als Establiments Comercials Centenaris

La Generalitat destaca "l'equip humà dedicat tant al consell farmacèutic, com sanitari i emocional"

La farmàcia premiada
La farmàcia premiada | Google Maps
NacióSabadell
17 de novembre del 2019
La farmàcia Miquel Blanchart de Sabadell, situada a la Via Massagué, ha rebut el Premi Nacional als Establiments Comercials Centenaris, atorgat per la Generalitat. Ho ha fet, perquè és "una de les més emblemàtiques" farmàcies de la ciutat, amb més de 100 anys de vida.

Ha destacat la ubicació del negoci, "al costat de l’antic edifici de Correus, que es caracteritza pel seu equip humà dedicat tant al consell farmacèutic, com sanitari i emocional". ​Forma part d'un de la trentena d'establiments centenaris que han estat distingits enguany, a través del Departament d’Empresa i Coneixement.

Els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris són guardons que anualment convoca el Departament d’Empresa i Coneixement, a través de la Direcció General de Comerç, i que distingeixen els establiments i mercats municipals en actiu que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s'han anat produint al llarg de la seva trajectòria professional.

Aquest 2019, s’ha distingit un total de 28 establiments comercials i 2 mercats municipals centenaris per la seva trajectòria de cent o més anys de servei al comerç. Així mateix, s’han reconegut 15 establiments comercials amb cent cinquanta o més anys d'història.