Llibertat per al detingut per danys a una furgoneta en una manifestació a Sabadell

La protesta l'havia convocat el CDR Sabadell i s'havia tallat el trànsit a la Rambla Ibèria

NacióSabadell
15 de novembre del 2019
Actualitzat a les 18:01h
El jutge ha decretat llibertat amb càrrecs per al detingut per danys durant una manifestació contra la sentència de l'1-O aquest dijous a Sabadell, segons ha explicat Alerta Solidària i han confirmat a l'ACN els Mossos. Aquest divendres ha passat a disposició judicial acusat d'un delicte de danys.

Aquest dijous a la tarda el CDR Sabadell va fer una convocatòria de protesta per "la llibertat" i la cita va acabar tallant, durant alguns minuts, el trànsit a la Rambla Ibèria. Segons ha avançat iSabadell la mobilització va acabar amb un detingut per danys a una furgoneta de repartiment de Mercadona. Així ho han confirmat fonts policials a NacióSabadell.

Aquestes mateixes fonts, han justificat la detenció perquè els danys superaven els 400 euros i, per tant, passava a ser un delicte greu. Aquest divendres ha de passar a disposició judicial. 

El CDR, en unes piulades, va denunciar que dos vehicles van intentar atropellar manifestants que impedien la circulació de vehicles per aquesta entrada de la ciutat.