Sabadell, seu dels Campionats de Catalunya Universitaris

És la 35a edició i la ciutat acollirà la competició per equips

La presentació del certamen, al pavelló del Nord
La presentació del certamen, al pavelló del Nord | UAB
NacióSabadell
15 de novembre del 2019
El Pavelló Municipal Nord, el Complex Esportiu Municipal Sabadell Sud, el Camp Municipal de Futbol del Poliesportiu Olímpia, el Pavelló OAR Gràcia, el Camp de Futbol Municipal Roureda i el Club Natació Sabadell-Les Naus seran les instal·lacions esportives que acolliran la 35a edició dels Campionats de Catalunya Universitaris, que coordina la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en la modalitat per equips. 

Això suposarà que més d'un centenar de conjunts participin en, bàsquet, futbol, futbol sala, handbol, rugbi i voleibol, tant en categoria femenina i masculina. Ha arrencat aquest dijous i s'allargarà fins el març de 2020. Juntament amb la categoria individual, s'espera que més de 7.000 estudiants de la UAB, la Universitat de Barcelona, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Abat Oliba, la Universitat Internacional de Catalunya, la Universitat Ramon Llull i la Universitat de Vic.

La rectora de la UAB, Margarita Arboix, ha afirmat que l'organització d'una part de la competició universitària a la ciutat és "un pas més en la nostra voluntat de fer més activitats, tenir més visibilitat i augmentar la nostra implicació amb la ciutat”. 

La coordinació dels Campionats de Catalunya Universitaris es fa de manera rotatòria entre els 12 campus catalans que integren l'Esport Català Universitari. A més, la població que exerceix d'amfitriona també canvia cada temporada per tal de potenciar la vinculació de la universitat amb la societat i donar-li més visibilitat.