Andi Down inaugura un nou espai per afavorir la formació pre-laboral de persones amb síndrome de Down

És una ampliació de l'espai que es feia a la seu de l'entitat

El nou local de l'entitat sabadellenca
El nou local de l'entitat sabadellenca | Andi Down
NacióSabadell
14 de novembre del 2019
L'entitat de Sabadell que dona suport a les famílies amb persones amb síndrome de Down, Andi Down, ha inaugurat aquest dijous un local solidari del programa XicxXics. Es tracta d'un espai d'un projecte d'aprenentatge-servei que compta amb 6 anys d'experiència i que està destinat a persones amb aquest trastorn  i altres discapacitats intel·lectuals similars, i pretén afavorir la formació pre-laboral.

Ho fa mitjançant el reciclatge de roba de bebès, que proporciona un marc funcional, d'aprenentatge i atenció al públic als usuaris que hi participen. Fins ara aquest servei, s'havia dut a terme a la seu de l'organització i amb aquesta inauguració es dotarà d'un local propi, situat al carrer Alemanya, 8 (horari de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores).

D'aquesta manera, podrà desenvolupar tot el procés de formació, reciclatge de roba i complements de bebès i retorn social dels productes reciclats. Una millora que ha estat possible gràcies a les donacions recollides a la campanya de crownfunding organitzada per L'Obra Social La Caixa.