​Enxampen dos lladres robant de matinada en un supermercat del barri de Gràcia de Sabadell

Un va aconseguir fugir i un altre es va amagar als lavabos de l'establiment comercial

El motí recollit pels Mossos després de l'escorcoll
El motí recollit pels Mossos després de l'escorcoll | Mossos d'Esquadra
NacióSabadell
14 de novembre del 2019
Actualitzat a les 11:50h
Els Mossos d’Esquadra van enxampar dos lladres robant en un supermercat del barri de Gràcia de Sabadell. Els dos detinguts, de 23 i 30 anys i veïns de la ciutat, estan acusats de presumptes delictes de robatori amb força, d’atemptat agents de l’autoritat i lesions lleus.
 
Els fets van tenir lloc al voltant de les dues de la matinada del passat dissabte, quan es va activar l’alarma de l’establiment. Una patrulla es va desplaçar fins al lloc i va comprovar que la porta d’emergència estava forçada i van sentir cops procedents de l’interior.
 
Quan els lladres es van adonar de la presència policial, van intentar fugir. Un va aconseguir sortir del local, però va ser reduït per membres de la policia catalana. Mentre que el segon, es va quedar amagat dins d’un lavabo.
 
En l’escorcoll, els mossos els van trobar 3.100 euros, sostrets de la caixa forta. Els detinguts, que compten amb més d’una vintena d’antecedents policials, van passar a disposició judicial el passat 10 de novembre i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.