El FEM Vallès topa contra el líder i es jugarà les semifinals davant el Terrassa

Un moment del partit contra les blaugrana
Un moment del partit contra les blaugrana | Francesc Pastor
NacióSabadell
13 de novembre del 2019
Actualitzat a les 16:48h
Les noies del FEM Vallès -unió dels equips sèniors femenins de Sabadell i Granollers- van caure de manera contundent el passat diumenge a La Teixonera contra el primer equip del AVR FC Barcelona, 62-0. Les vallesanes no van tenir cap opció davant un conjunt molt superior i més experimentat que conta els seus partits com a victòria. Amb aquesta derrota es jugaran l’accés a semifinals aquest cap de setmana contra les Carboneres de Terrassa a la Roureda, a partir de les 17 hores.

Des del primer moment les barcelonines van imposar un ritme de joc molt elevat i pràcticament inaccessible per a les vallesanes. Quan només s'havien consumit cinc minuts van aconseguir la primera marca del partit. A la mitja part, i tot i la bona defensa de les de Rubén Montes, el resultat ja marcava un clar 40-0.

Amb el partit ja pràcticament sentenciat, les visitants es van dedicar a jugar i practicar tot el que han estat entrenant les últimes setmanes. Així, la segona part va estar molt més igualada i amb opcions per ambdós bàndols.

El matx decisiu per arribar a les semifinals d’aquesta Tercera Divisió Femenina serà aquest dissabte a la Roureda, contra les Carboneres de Terrassa. Els dos quadres estan empatats a punts a la classificació. En cas d’empat serien les egarenques les que passarien a la següent fase per la diferència de punts.