Arrenca la Tardor del Voluntariat de Sabadell

Per quart any consecutiu se celebra aquesta iniciativa amb diverses activitats programades fins al 5 de desembre

La presentació del programa de Tardor del Voluntariat
La presentació del programa de Tardor del Voluntariat | Ajuntament de Sabadell
NacióSabadell
13 de novembre del 2019
Actualitzat a les 15:42h
Ja està en marxa la Tardor del Voluntariat a Sabadell. Per quart any s'ha programat una agenda, que s'allargarà fins ala 5 de desembre, amb tota mena d’accions per conscienciar i donar visibilitat al voluntariat. Una iniciativa impulsada per l'Ajuntament un programa que té lloc per quart any consecutiu, organitzat per l’Ajuntament, amb el suport d’Avan, la Creu Roja i la Generalitat. 

Enguany s'ha fet èmfasi en fer visible el voluntariat inclusiu que duen a terme les entitats i les persones voluntàries, alhora que promourà diverses accions per captar voluntariat juvenil. Tot plegat, a través de propostes de caire formatiu, amb xerrades, trobades, espectacles i debats, entre d'altres, amb l’objectiu de fer més visible la figura de les persones que fan voluntariat.

Una de les primeres cites al calendari serà l'exposició, a càrrec de la Creu Roja, Protegir la humanitat, acabar amb la indiferència, que aborda la crisi dels refugiats a la Mediterrània. L'acte de clausura de la Tardor del Voluntariat serà el 4 de desembre, amb una festa i homenatge a totes les persones voluntàries de Sabadell. L’acte es durà a terme a l’Espai Emprius, amb l’espectacle Sin-Con-Tacto, de la companyia de dansa inclusiva Liant La Troca.