La Policia de Sabadell enxampa nou conductors beguts al llarg del cap de setmana

Dos dels nou positius en alcoholèmia, implicats en un accident de trànsit

NacióSabadell
12 de novembre del 2019
Des de prop de les 19 hores de divendres i fins al voltant de les tres de la matinada de dilluns, la Policia Municipal de Sabadell ha enxampat nou persones begudes al volant. Això vol dir que cada una mica més de sis hores un conductor que s'ha sotmès a un test d'alcoholèmia ha donat positiu. 

Dos dels nou, es van veure implicats en un accident de trànsit i set dels nou conductors beguts tenen o són majors de 40 anys. El divendres van registrar-se els dos primers, un a la tarda, per un accident de trànsit, amb un resultat de 0,72 mg/l -la taxa màxima permesa és de 0,25- i abans de la mitjanit, el segon: en la prova d'alcoholèmia va donar 0,55. 

Passada la mitjanit, ja dissabte, una patrulla va aturar un turisme i el conductor va superar més del doble la taxa màxima permesa: 0,55 mg/l. Pràcticament 24 hores després, el quart positiu, 0,47 mg/l. A les 4.05 de diumenge, a la Zona Hermètica, el segon sinistre amb alguns dels conductors ebris, amb un resultat de 0,66.

Menys d'una hora després,el sisè conductor begut, amb un taxa de 0,62 i una mica més d'una hora després, agents policials van detectar un vehicle circulant en sentit contrari. L'home anava al volant begut, 0,45 mg/l. Els dos últims casos, la matinada de dilluns en poc més de 40 minuts: 0,70 i 0,52, respectivament.