Jornada sense canvis: sol i fred

La temperatura màxima no passarà dels 16 graus

Sol i fred per arrencar la setmana
Sol i fred per arrencar la setmana | Antonina Coromina
NacióSabadell
11 de novembre del 2019
Actualitzat el 12 de novembre a les 0:05h
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya aquest dimarts hi haurà domini del cel serè o poc ennuvolat pel pas d'algun núvol alt i prim, i alguns de mitjans al matí i sobretot a partir del vespre. Per altra banda, fins al matí i de nou a la nit hi haurà estrats baixos a valls i fondalades de l'interior i de la serralada prelitoral sud. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert tota la jornada.

Al vessant nord del Pirineu s'espera precipitació continuada fins a mitja tarda i intermitent al vespre. La cota de neu passarà dels 1.000 metres al matí als 1.300 metres al vespre. En general serà d'intensitat feble, o puntualment moderada a cotes elevades, i acumularà quantitats minses o poc abundants de precipitació.

Temperatura sense canvis o en lleuger ascens, tant la mínima com la màxima. La mínima es mourà entre -2 i 3 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 0 i 5 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 2 i 7 ºC a la resta del prelitoral i entre 5 i 10 ºC al litoral, si bé serà puntualment més baixa. La màxima arribarà a valors d'entre 7 i 12 ºC al Pirineu, si bé serà més baixa al vessant nord, entre 9 i 14 ºC al Prepirineu, entre 11 i 16 ºC a la depressió Central i entre 13 i 18 ºC a la resta.