Sol i un recés (lleu) del fred

El registre mínim estarà entre els 5 i 10 graus

NacióSabadell
08 de novembre del 2019
Comença el descens de les temperatures
Comença el descens de les temperatures | Juanma Peláez
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya aquest dissabte hi haurà cel serè o poc ennuvolat en general. Fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a l'altiplà Central i al prelitoral sud. Al llarg de la tarda augmentarà la nuvolositat d'oest a est i el cel anirà quedant molt ennuvolat o cobert. Independentment, el vessant nord estarà cobert o molt ennuvolat durant tota la jornada, amb algunes clarianes al centre del dia.

S'espera precipitació al vessant nord del Pirineu fins a mig matí i a partir del vespre, especialment fins a migdia. Al final de la jornada són possibles precipitacions disperses i febles a la meitat oest. S'acumularan quantitats minses, tot i que localment seran poc abundants o abundants al vessant nord del Pirineu. La cota de neu voltarà els 1000 metres al principi del dia i els 1400 metres al final de la jornada.

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta, i la màxima serà lleugerament més alta. La mínima voltarà els -2 i 3 ºC al Pirineu i Prepirineu, 1 i 6 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, 3 i 8 ºC a la resta del prelitoral i 5 i 10 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 7 i 12 ºC al Pirineu i Prepirineu, 11 i 16 ºC a la depressió Central i 14 i 19 ºC a la resta del país.