Sabadell concentra bona part de les activitats del Festival El Més Petit de Tots

Comença aquest dissabte i s'allargarà fins el 24 de novembre

Un dels espectacles que es podran veure, Playscapes
Un dels espectacles que es podran veure, Playscapes | Festival Més Petits de Tots
NacióSabadell
08 de novembre del 2019
El Festival Més Petit de Tots, que arribarà a la 15a edició a partir d'aquest dissabte i que s'allargarà fins el 24 de novembre, tindrà Sabadell com a gran protagonista, amb la celebració de 38 activitats de les 122 programades i relacionades amb les arts escèniques i la primera infància -de 0 a 5 anys-. 

Es faran 13 funciones convencionals i escolars i una dotzena de tallers orientats a famílies. Unes cites que es repartiran entre LaSala Teatre, la Fàbrica de Creació de l’Estruch i les biblioteques de la Serra, Vapor Badia, del Nord i del Sud. Concretament, a la ciutat començarà a partir d’aquest diumenge amb l’estrena de L’Odissea de Latung La La, una coproducció entre El Més Petit de Tots, LaSala i la companyia David Ymbernon.
 
Tot i tenir un públic molt concret, per aquesta edició tan especial, la quinzena, hi ha concretada una funció dels francesos Le Fil Rouge, Un opéra de papier, per a espectadors més grans de cinc anys, es tracta “d’una aclucada d’ull” als nens que han passat pel festival.
 
A més, a Sabadell, del 15 al 17 de novembre, tindrà lloc la quarta edició de l’Encontre Internacional d’Arts per a la Primera Infància.  

Montcada s'estrena

Montcada i Reixac s'ha afegit al llistat de localitats que acullen el certamen que es durà a terme a 26 espais d’una dotzena de poblacions catalanes, el País Valencià i les Illes Balears i hi participaran 17 companyies procedents de Catalunya, Noruega, França, Bèlgica, Holanda, Sèrbia i Suècia.

A més de la localitat vallsana, el certamen també passarà per Barcelona,Lleida, Igualada, Olot, Sant Cugat del Vallès, Tordera, Granollers, Viladecans i Benicàssim. Però no només Montcada serà la novetat, també per primera vegada s'organitzarà a Palma de Mallorca.