música

Signatura de discos de Sergio Dalma a El Corte Inglés de Sabadell

Serà aquest dissabte, de 17 a 19 hores

per NacióSabadell, 8 de novembre de 2019 a les 11:20 |
El cantant Sergio Dalma | ACN
El cantant sabadellenc, Sergio Dalma,  ha llançat al mercat Treinta... y tanto (Sony), un treball que commemora tres dècades als escenaris. Aquest dissabte, de 17 a 19 hores, farà la signatura d'aquest disc a El Corte Inglés de Sabadell. L'únic requisit per accedir a la firma és presentar el tiquet de compra feta als grans magatzems. 

L’àlbum inclou sobretot grans èxits, actualitzats i tornats a gravar de manera que sonen gairebé com peces noves, explica a l’ACN, però també tres noves cançons a manera de tast “del que pot ser el futur immediat” de l’artista -DonnaEl diabló en el cuerpo i Joven loco desalmado-. En clau de present, Dalma no és aliè a “la situació” políticament complicada que es viu al seu país. I apunta a la classe política: “Quan notes que la societat està patint, com ara, et sents molt decebut dels polítics que tenim, d’una banda i de l’altra”. La seva suggerència, “calmar la situació, buscar el diàleg i l’apropament”.


Aquest treball s'assembla el recopilatori del 2004, però ara ha comportat tornar a gravar les cançons amb nous arranjaments i producció, de manera que “al final s’han convertit en cançons noves”, considera el músic. Entre elles n’hi ha algunes de no tant populars, però Dalma les hi ha volgut donar “una oportunitat” perquè a ell l’han marcat i per la “vigència que poden tenir ara”, com la mateixa Bandera blanca, El mar de tus caricias o Bajito y al oído.

 

 

Participació