La CUP fa tancament de campanya a la plaça de les Dones del Tèxtil de Sabadell

Un punt de la ciutat transcendent els últims mesos

Els candidats de la CUP exhibeixen cartells d'independentistes empresonats
Els candidats de la CUP exhibeixen cartells d'independentistes empresonats | Paula Roque
NacióSabadell
08 de novembre del 2019
Actualitzat a les 11:17h
La CUP arrencava fa tot just una setmana la campanya electoral a les eleccions espanyoles, a Girona, una ciutat on hi han tingut molta presència aquests dies. Set dies després de voltar per Catalunya tancaran la campanya, a Sabadell, en un emplaçament amb significació: la plaça de les dones del Tèxtil.  

Ho és, perquè fa menys de mig any es coneixia com la plaça Marcet, un canvi aconseguit en el mandat de l'anterior equip govern municipal -en què un dels integrants era la Crida per Sabadell-, juntament amb d'altres duts a terme a la ciutat. També va ser en aquest punt, on es va concentrar un gran nombre de persones durant el desplegament de la Guàrdia Civil del passat 23 de setembre, coneguda com Operació Judes.   

En aquest acte de final de campanya, hi haurà la candidata número 3 i 11 a les llistes per Barcelona, Eulàlia Reguant i Manuel Moles, respectivament; la primera tinent d'alcalde de Ripollet, Pilar Castillejo; el regidor sabadellenc de la Crida, Maties Serracant; l'exregidor de la CUP a Sant Cugat, Ignasi Bea, i el diputat al Parlament, Vidal Aragonès.

Aquesta serà la primera participació de la CUP en uns comicis espanyols, després que així ho decidís, a finals de setembre, en un consell polític extraordinari. El lema escollit per afrontar aquesta setmana ha estat: Ingovernables: Amnistia, autodeterminació i drets. En la seva línia, han editat un vídeo en què "escalfen" per aquesta cita amb les urnes.