Els comuns apel·len al votant sabadellenc i es reivindiquen com la contenció de la dreta

El candidat, i sabadellenc, Joan Mena també reclama la llibertat dels presos polítics i l'aposta pel "diàleg"

Els militants de Sabadell en Comú amb el diputat Joan Mena
Els militants de Sabadell en Comú amb el diputat Joan Mena | Sabadell en Comú
NacióSabadell
06 de novembre del 2019
Actualitzat a les 16:48h
El número 5 a les llistes d'En Comú Podem a les eleccions generals per Barcelona, Joan Mena, ha apel·lat als resultats de les últimes cites electorals a Sabadell, la seva ciutat natal, on el juny de 2016 es va imposar i també el desembre de 2015. Encara que a la darrera votació, el 28 d'abril, va ser la tercera força. També ha reivindicat el paper contenció de la formació per frenar possibles pactes entre PSOE i Cs i PP.  

Mena, que aquest dimecres ha visitat la capital vallesana, acompanyat de l'extinent d'alcalde, i membre del partit, Joan Berlanga, ha manifestat que vol la llibertat de tots els presos polítics i ha remarcat que el conflicte català passa pel "diàleg". 

A diferència, ha continuat Mena, que ERC que contempla encara "la via irresponsable de la unilateralitat". D'altra banda, Berlanga ha ressaltat la importància que el polític sabadellenc estigui al Congrés dels Diputats serà "una garantia" per "millorar" aspectes com Rodalies, "el retorn de la caserna o un no clar al Quart Cinturó".