Dues menors i un adult atesos després d'un incendi en un habitatge de Torreguitart

Es registren dos incendis en pisos al voltant de la plaça Espanya en poc més de set hores de diferència

Una actuació d'arxiu dels Bombers
Una actuació d'arxiu dels Bombers | Juanma Peláez
NacióSabadell
06 de novembre del 2019
Actualitzat a les 11:48h
Aquest dimarts a la nit, a les 22.25 hores, es va declarar un incendi a la cuina d'un habitatge del carrer Antoni Forrellad, 133. Les flames van afectar la resta del pis i es van acabar atenent dues menors, de 7 i 12 anys, i un home de 56 anys, que van ser traslladats a l'Hospital Parc Taulí per intoxicació de fum.

Segons va apuntar la Policia Municipal de Sabadell, l'incendi s'hauria originat per una paella al foc i les flames van afectar la cuina i altres espais del immoble. Alguns del veïns del bloc van sortir pel seu propi al carrer com a mesura preventiva i d'altres es van confinar a casa seva. 

Fins al lloc es van desplaçar tres dotacions dels Bombers i de la Policia, a més de dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dels Mossos d'Esquadra. 

Però no va ser l'únic incendi a la zona, en menys de 500 metres i una mica més de set hores abans, es va declarar un altre al passatge Progrés, 3. També va ser una olla al foc, però en aquest cas no va caldre atendre ningú i els Bombers van apagar el foc.