Es mantenen el sol i les temperatures fresques per aquest dimecres

Hi ha avisos de vent al sud de Catalunya

Cel mig ennuvolat als Ports
Cel mig ennuvolat als Ports | Agustí Descarrega
NacióSabadell
05 de novembre del 2019
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya aquest dimecres es repetiran les temperatures fresques del dimarts. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més alta. La mínima voltarà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre els 4 i 9 ºC a la depressió central, al prelitoral central i al quadrant nord-est, i entre els 7 i 12 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima voltarà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu, al Prepirineu i a l'altiplà Central, entre els 14 i 19 ºC a la resta de la depressió Central, i entre els 16 i 21 ºC al prelitoral i litoral.
 
A l'extrem nord del país el cel romandrà mig ennuvolat durant tota la jornada, i entre molt ennuvolat i cobert fins a la tarda al vessant nord del Pirineu. A la resta, el cel romandrà serè o poc ennuvolat en general fins al vespre, si bé estarà localment mig ennuvolat per l'arribada de núvols alts i mitjans per l'oest del país, així com per la formació de núvols a sotavent de les muntanyes. A banda, fins a mig matí hi haurà estrats baixos a punts de l'Altiplà Central.

Pel que fa al vent tornarà a ser protagonista a les comarques del sud. Bufarà el vent de component nord i oest moderat amb cops forts i alguns de molts forts a punts de la meitat sud el país, sobretot a la primera meitat de la jornada. Tot i això, hi haurà estones de vent variable a l'interior del quadrant nord-est.