Suspesa la marxa de torxes d'aquest vespre a Sabdell per la pluja

Sabadell per la Independència tenia previst celebrar la vigília de la Diada amb una marxa des de la plaça del Mercat i fins la plaça Doctor Robert | La previsió és que la plugi sigui present de manera intermitent tota la tarda

Redacció
10 de setembre del 2015
Actualitzat a les 18:09h
Marxa de torxes del 10 de setembre de 2013
Marxa de torxes del 10 de setembre de 2013 | SBDxI

Marxa de torxes del 10 de setembre de 2013. Foto: SBDxI

 
Sabadell per la Independència ha anunciat la suspensió dels actes de la vigília de la Diada previstos per aquest vespre. Això implica que la marxa de torxes pel centre, els parlaments i la lectura de manifestos cauen, davant de la previsió de pluja intermitent prevista per aquesta tarda entre les franges de 18.00 i 24.00 hores.
 
L’organització havia habilitat cinc punts d’entrega de torxes situats a la plaça del Mercat, la plaça del Pi-pi, la plaça de l’Àngel, el passeig Manresa i la plaça del Doctor Robert. 

Cadena de llum per la independència - 10/09/13 from Aegis Audiovisuals on Vimeo.

Marxa de torxes de l'any 2013. 

Precisament el traçat havia d'estar liderat per la companyia de teatre de carrer General Bum Bum, que compta amb sis canons i que anirIA acompanyada d’uns punters que representaran les deu temàtiques que marquen la Via Lliure de la Diada. El recorregut havia d'acabar amb al lectura de dos manifestos a càrrec d’Anna Fité i Joaquim Duaso, i d’uns poemes de Quimet Pla i Daniel Pla a la plaça del Doctor Robert.
 
De Sabadell a la Via Lliure
 
Per la Diada, la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha organitzat una expedició fins a Barcelona, on se’ls ha assignat el tram 71. En total hi haurà 19 autocars amb 1.045 sabadellencs que es desplaçaran fins l’avinguda Meridiana de la capital catalana.
 
La pujada als autocars serà a partir de les 12.30 hores, estaran estacionats a la Ronda Ponent i tornaran pels volts de les 20.00 hores a Sabadell. Es recomana dir aigua, barret o gorra, a més de seients plegables per a les persones grans.
 
El càlcul de l’ANC és que entraran a Barcelona uns 2.000 autocars procedents de tot Catalunya.

ANC Sabadell - Mosaic per la independència from Aegis Audiovisuals on Vimeo.