Arriba a La Faràndula un dels tres concerts únics de l'OSV d'homenatge a John Williams

Serà aquest divendres, a partir de les 20.30 hores

NacióSabadell
14 de novembre del 2019
L'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) farà tres concerts únics, la segona quinzena de novembre, per homenatjar el compositor especialitzat en bandes sonores de cinema, John Williams. Un serà al Teatre La Faràndula aquest divendres, a partir de les 20.30 hores. L'endemà la cita es traslladarà al Palau de la Música, a Barcelona, ​​i el dia 29 al Centre Cultural Terrassa.


Els concerts els dirigirà l'antic titular de l'OSV, Rubén Gimeno, i unirà cinema i música, amb la participació de l'actor de doblatge, Salvador Vidal -ha doblat a Liam Neeson, Ed Harris, Mel Gibson, Sam Neil i Richard Dreyfuss, entre d'altres-, que posarà veu i enllaçarà amb cada peça musical.

Es tracta d'una funció que anualment porta a terme l'OSV i que "s'ha convertit en tot un clàssic per als amants del setè art", ha assenyalat la banda vallesana. Entre algunes de les obres que s'escoltaran i es podran veure hi ha títols de la gran pantalla com Tiburón, Jurassic Park, La Guerra de les Galàxies i La Llista de Schindler, entre molts altres.