Els núvols guanyaran protagonisme amb el pas de les hores

Les temperatures aniran cap amunt

El torrent de Colobrers, a Sabadell, en plena tardor
El torrent de Colobrers, a Sabadell, en plena tardor | Albert Segura
NacióSabadell
01 de novembre del 2019
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dissabte la nuvolositat serà variable amb més estones de cel serè sobretot fins a migdia. A partir de llavors augmentarà la nuvolositat d'oest a est fins a quedar al final del dia entre molt ennuvolat i cobert, sobretot a les comarques de la meitat oest.

De matinada s'espera precipitació a qualsevol punt del territori, especialment a punts del terç nord. A partir del final del matí se n'espera de nou a punts de Pirineu i Prepirineu Occidental, i a partir de la tarda és probable a la resta del Pirineu, així com a altres punts del país, sobretot a les comarques de la meitat oest de forma més dispersa. La precipitació serà d'intensitat feble o localment moderada i s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants, sobretot al terç nord. La cota de neu baixarà dels 2.600 als 2.100 metres.

La temperatura mínima serà lleugerament més alta. Es mourà entre 3 i 8 ºC al Pirineu, entre 6 i 11 ºC al Prepirineu, entre 14 i 19 al litoral i entre 10 i 15 ºC a la resta del país. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa a la meitat oest i al Pirineu i Prepirineu i lleugerament més alta a la resta. Es mourà entre 13 i 18 ºC al Pirineu, entre 16 i 21 ºC al Prepirineu i depressió Central i entre 20 i 25 ºC a la resta.