Convocatòries de suport a un noi de Terrassa detingut aquesta nit per presumptes desordres públics durant la vaga del 18-O

Han convocat una concentració de suport a la comissaria de la Verneda de Barcelona i una altra a les 19 h a l'Ajuntament de Terrassa

LaTorre
31 d'octubre del 2019
La policia espanyola ha detingut un noi de Terrassa aquesta passada nit a la ciutat. Segons denuncia Solidaritat Antirepressiva de Terrassa (SAT) i ha confirmat Alerta Solidària a LaTorre, els fets haurien passat dimecres a la nit, quan van entrar a casa seva on el van detenir.

Segons informa SAT, l’Erik es troba detingut a la comissaria de la policia espanyola de la Verneda (Barcelona) a l'espera de passar a disposició judicial. De moment no ha pogut veure a la seva advocada encara.

L’acusen d’atemptat contra l'autoritat i desordres públics arran d’uns suposats fets que van ocórrer a Barcelona el divendres 18 d’octubre en el marc de mobilitzacions realitzades durant la jornada de vaga general.

Han convocat una concentració de suport a la comissaria de la Verneda de Barcelona a partir de les 16 h i una altra a les 19 h davant de l'Ajuntament de Terrassa. En un comunicat SAT demana "respecte a la presumpció d’innocència i també a tots els seus drets, així com també que pugui veure quan abans a la seva advocada". A les convocatòries es demanarà la seva llibertat immediata i la de la resta de persones detingudes.