Unitat pel Canvi vol una taula contra les retallades al Taulí

La formació presentarà la proposta en el Ple ordinari de setembre

per Redacció, 9 de setembre de 2015 a les 15:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup municipal d’Unitat pel Canvi ha registrat una moció perquè el govern de la ciutat impulsi i doni suport a la taula de diàleg formada per tots els Ajuntaments de l’àrea sanitària de referència de l’Hospital Parc Taulí. La proposta de taula de diàleg va ser aprovada, a instància d’una resolució presentada pel grup parlamentari d’ICV-EUiA, el passat 28 de maig al Parlament de Catalunya.
 

Aquesta taula, que comptarà amb la participació de l’Ajuntament de Sabadell així com de la resta de municipis de l’àrea d’influència de la Corporació Sanitària Parc Taulí (CSPT), del Departament de Salut, del CatSalut, de la direcció de la CSPT i de representants dels treballadors i de les treballadores de la CSPT, ha de servir per fer un seguiment de les reivindicacions sanitàries de la ciutat i de les condicions de la plantilla.
 
Així ho ha explicat el regidor Ramon Vidal, per qui el govern de Sabadell hauria de tenir un paper de lideratge en l’aplicació d’aquesta resolució, perquè esdevingui una realitat el més aviat possible, “abans que caigui en l’oblit”. “Ja n’hi ha prou d’aquest despropòsit i de la pèrdua de Drets tant dels usuaris i usuàries, com de les treballadores i dels treballadors, en tot allò que concerneix a un centre sanitari de referència com és el Taulí”, assenyala Vidal.
 

En aquest sentit, a més, Vidal aposta perquè s'aturin "immediatament les derivacions a centres privats, obri les plantes tancades i ampliï el servei d’urgències”.

 

Participació