La Festa de la Tardor aplega més de 6.000 persones a l'Espai Natura

El bon temps va permetre desplegar tot el programa d'activitats

La Festa de la Tardor, a la masia de Can Deu
La Festa de la Tardor, a la masia de Can Deu | Jaume Cusidó
NacióSabadell
28 d'octubre del 2019
La 5a Festa BBVA de la Tardor, organitzada per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i el BBVA, celebrada aquest diumenge a l'Espai Natura Fundació Sabadell 1859, ha aplegat 6.277 persones. Una xifra que s'acosta molt a la de 2017, després que l'any passat la pluja deslluís la jornada

El bon temps i les temperatures agradables han permès desplegar totes les activitats relacionades amb el coneixement del món rural i amb elements propis d'aquesta estació de l'any. Així, s'ha dut a terme la Castanyera Contacontes, una sàvia castanyera que ha explicat rondalles tradicionals relacionades amb el seu ofici  i, a més, ha cuinat 60 quilos de castanyes per poder obsequiar als nens.
 

La gastronomia, també molt protagonista Foto: Jaume Cusidó

Un dels diversos espectacles Foto: Jaume Cusidó


També tallers infantils, l'actuació de l'artista Judit Comes, que ha esculpit en directe una carbassa gegant i l'exposició de llums fets amb carbasses de l'artista sabadellenc Luis Luengo. Tampoc hi ha faltat la música un clown, entre d'altres activitats. 

El tancament de la Festa de la Tardor d'enguany ha anat a càrrec del grup teatral Open Smiles, amb l'obra Senglars i guillots, que ha representat un seguit de llegendes tradicionals de la comarca actualitzades amb els reptes actuals de la societat.