BBVA lliura una furgoneta al Rebost Solidari

El vehicle permetrà millorar el servei que l'entitat ofereix als usuaris de Sabadell | L'ens ja està treballant en el Gran Recapte que se celebrarà el mes de novembre i espera recollir 100.000 quilos d'aliments

Norma Vidal
09 de setembre del 2015
Actualitzat a les 16:53h
Guillermo Vilches, president del Rebost Solidari, amb Aureli Balagué, director de zona del BBVA
Guillermo Vilches, president del Rebost Solidari, amb Aureli Balagué, director de zona del BBVA | BBVA

El Rebost Solidari compta des d'aquest mes de setembre amb un nou vehicle per a fer el repartiment d'aliments a la ciutat de Sabadell. Es tracta d'una furgoneta de mida petita que té capacitat per a un paler i que el Grup BBVA ha lliurat a l'entitat sabadellenca. La iniciativa ha coincidit amb la renovació de l'altre vehicle que l'ens utilitza de forma habitual per a aquestes tasques, de forma que el servei millorarà notablement i es podrà estalviar en manteniment. 

Segons ha explicat el president del Rebost Solidari, Guillermo Vilches, amb aquesta donació l'entitat ha pogut completar la renovació de la seva flota de vehicles i millorar la seva part logística. El responsable del rebost també ha indicat que es reduirà la despesa perquè les noves furgonetes no necessitaran tant manteniment.

El director de zona de BBVA, Aureli Balagué, ha destacat el compromís de BBVA amb la societat i l'entorn de Sabadell i amb les organitzacions que com el Rebost Solidari "fan una gran tasca de vertebració social i que treballen per ajudar les persones". Així ha expressat la seva voluntat de "seguir treballant des de la proximitat del territori i recolzant les entitats locals". 

Aquesta és la quarta iniciativa de la zona de Sabadell de BBVA amb el Rebost Solidari. La primera va ser l'estiu de 2014 amb una campanya per percollir aliments per garantir esporzars. La segona, el Recapte per la Dignitat que es va fer el passat mes desembre i la tercera la recollida de bicicletes usades per construir el primer parc de bicicletes de cessió temporal pel Rebost, entenent que la mobilitat és un gran problema per a persones en risc d'exclusió social.

Amb la vista posada en El Gran Recapte

Els responsables del Rebost Solidari han explicat que ja han començat a treballar en el Gran Recapte que se celebrarà el proper mes de novembre i que organitza el Banc dels Aliments de Barcelona. En aquesta línia han recordat que aquesta iniciativa va permetre recollir 100.000 quilos de menjar l'any passat. Han dit que confien en l'èxit de la nova edició perquè a banda dels voluntaris del Rebost comptaran amb la col·laboració de membres i empleats d'altres empreses com BBVA.