​Cs insta el govern municipal a prendre «les regnes per regular» i «trobar solucions» a l’oci nocturn

Recorda que hi ha una moció, aprovada per unanimitat, del ple de maig de 2016

Cues a l'entrada a la discoteca DrinkKing.
Cues a l'entrada a la discoteca DrinkKing. | Juanma Peláez
NacióSabadell
27 d'octubre del 2019
El portaveu de Cs, Adrián Hernández, ha registrat una pregunta per a l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, instant-la que agafi “les regnes per regular” i “trobar solucions” a l’oci nocturn. Li ha recordat que es tracta d’un tema que va defensar durant la campanya electoral, a la vegada que ha subratllat que és una moció, aprovada per unanimitat en el ple de maig de 2016.
 
Hernández ha demanat si “els acords adoptats” i la proposta “continua vigent", també ha reclamat “el calendari que té previst”. El líder de la formació taronja ha repassat alguns punts que contemplava el text aprovat fa més de tres anys al plenari, com ara fer “els canvis necessaris en el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU), incloent-hi el pla especial d’usos recreatius i de restauració al barri de Gràcia”.
 
També ha lamentat que en el mandat anterior “no es posés gens d’interès a reunir-se amb els responsables de locals i redefinir l’oferta”. La moció plantejava fer un estudi per determinar a quines zones de la localitat es podia “traslladar l’oci nocturn sense que fos un problema per als veïns”, així com la redacció d’un pla director d’usos recreatius.