Montcada s'afegeix al llistat de localitats en la 15a edició del Festival el Més Petits de Tots

Se celebrarà del 19 al 24 de novembre per una dotzena de municipis

Un dels espectacles que es podran veure, Playscapes
Un dels espectacles que es podran veure, Playscapes | Festival Més Petits de Tots
NacióSabadell
26 d'octubre del 2019
Montcada i Reixac s'ha afegit al llistat de localitats que acullen el Festival Més Petit de Tots, que arribarà a la 15a edició entre el 9 i el 24 de novembre. En total, es durà a terme a 26 espais d’una dotzena de poblacions catalanes i hi participaran 17 companyies procedents de Catalunya, Noruega, França, Bèlgica, Holanda, Sèrbia i Suècia.

A més de funcions escolars i convencionals, aquestes formacions oferiran, també, tallers i activitats de participació per a famílies i professionals. L'agenda d'activitats inclou 122 convocatòries relacionades amb les arts escèniques i la primera infància, és a dir, per a espectadors entre 0 i 5 anys d’edat.

A més de Montcada i Reixac, el certamen també passarà per Barcelona, Sabadell, Lleida, Igualada, Olot, Sant Cugat del Vallès, Tordera, Granollers, Viladecans i Benicàssim. Però no només Montcada serà la novetat, també per primera vegada s'organitzarà a Palma de Mallorca.

La majoria de propostes es portaran a terme en teatres, però també hi haurà convocatòries de biblioteques municipals i fàbriques de creació. L’any passat, El Més Petit va aconseguir un 95% d'ocupació.