Sabadell activa la fase de prealerta per intensitat de pluja

Es tanquen tres passos del riu Ripoll

Aigua acumulada a la Rambla de Sabadell
Aigua acumulada a la Rambla de Sabadell | Juanma Peláez
NacióSabadell
21 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 19:26h
L'Ajuntament de Sabadell ha activat la fase de prealerta per intensitat de pluja i de vent, després de les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya, que preveuen que durant les properes hores –i sobretot a partir de la propera matinada– hi haurà risc de pluja i de vent forts. Si es mantenen els pronòstics, s’activaria el pla Inuncat i/o el pla Ventcat en fase d'alerta.

S'espera un període d'intensitat i acumulació de pluges que s'estendrà fins al matí de dimecres, que anirà acompanyat de fort onatge de component est a tot el litoral de Catalunya durant els dos dies, vent que pot arribar amb intensitat a la nostra ciutat. Les acumulacions podrien superar el llindar dels 100 mm/24 hores a tot el litoral i prelitoral, com també al quadrant nord-est. Així mateix, es poden produir creixements sobtats de rius i rieres.

El consistori ha decidit tancar preventivament tres passos del riu Ripoll: el pas del molí d’en Torrella, el pas de Can Bages –el que hi ha davant del molí d’en Mornau– i el pas de la Clota –el que va de Can Puiggener als plans d’Arraona–.