FOTOS Unes 2.500 persones tornen a la comissaria de la policia per denunciar «la violència policial»

La concentració, convocada pel CDR Sabadell, ha sortit des de la plaça Sant Roc

La protesta novament a la comissaria de la policia espanyola
La protesta novament a la comissaria de la policia espanyola | Juanma Peláez
NacióSabadell
19 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 23:14h
La comissaria de la policia espanyola de Sabadell s'està convertint en un epicentre de concentració aquests últims cinc dies. A diferència del passat dimarts, que va acabar amb batalla campal, aquest dissabte la protesta ha acabat sense incidents. Unes 2.500 persones s'hi han aplegat per denunciar la "violència policial".  

Ha estat una convocatòria del CDR Sabadell alternativa, "per aquells que no puguin anar a Barcelona" per denunciar la "repressió" i la "violència policial" d'aquests últims dies. La mobilització ha sortit des de la plaça Sant Roc en direcció a les dependències policials. 

 

El cordó policial davant els manifestants Foto: Juanma Peláez

La protesta novament a la comissaria de la policia espanyola Foto: Juanma Peláez


Al llarg del camí s'han escoltat càntics de "llibertat presos polítics", "Sabadell serà antifeixista" i han entonat L'Estaca, entre d'altres Un cop han arribat a la comissaria de la policia han topat amb un ampli dispositiu policial que ha acordonat la zona.
 

Els manifestants tallant la Gran Via Foto: Juanma Peláez


Els manifestants han fet una seguda i han desplegat una pancarta que han instal·lat davant les portes, en què es podia llegir "No hi som totes". La mobilització ha continuat i al voltant d'una hora després el CDR ha desconvocat la concentració i ha fet marxa enrere cap a la plaça Sant Roc. Ha estat precisament en aquest moment quan agents dels Mossos d'Esquadra han fet una identificació d'un manifestant a qui li han comissat material. 
 

Un dels manifestants, identificat pels Mossos d'Esquadra Foto: Juanma Peláez