La façana de l'Institut Pau Vila cremada i amb vidres trencats en una nit d'incendis a Sabadell

Han cremat una vintena de contenidors, que han afectat vehicles estacionats

L'estat en què ha quedat davant el centre escolar
L'estat en què ha quedat davant el centre escolar | Juanma Peláez
NacióSabadell
19 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 20:56h
Sabadell ha viscut una intensa matinada amb l'aparició de diversos focs arreu de la ciutat. Els Bombers han fet 11 actuacions en poc més de cinc hores, tal com ha avançat La Vanguardia i han confirmat a NacióSabadell. Els efectes més visibles han estat a l'Institut Pau Vila, on han cremat dos contenidors i les flames han afectat la façana, la planta baixa i fins a tres pisos, quedant les finestres destrossades. 

El primer capítol ha arribat, quan passaven 37 minuts de la mitjanit, a la plaça Laietana, han cremat tres contenidors i el foc ha afectat a dos vehicles estacionats. A l'1.36 hores, el segon, amb una unitat cremada al carrer Calderón. Al carrer de Sant Oleguer, dos minuts després, un altre contenidor. El mateix s'ha replicat a l'1.44 i l'1.50 -aquest al carrer Joan Plans-.
 

La planta baixa de l'Institut Pau Vila Foto: Juanma Peláez

Les tasques de neteja del contenidor cremat Foto: Juanma Peláez


A les 2.23 hores, al carrer Guerriller Alzina, ha cremat un altre contenidor. Curiosament, aquest mateix carrer a les 4.05 s'ha reproduït un altre incendi. A les 4.15 al carrer Ramon Llull, una nova unitat. 

A falta de 12 minuts per a les cinc de la matinada, nou capítol virulent: tres contenidors cremats que han afectat el mateix nombre de turismes, a més les flames han arribat fins a un habitatge. Concretament la persiana d'un entresol i un tendal d'un altre domicili. Aquest ha tingut lloc al carrer Agricultura. 
 

La façana del centre escolar Foto: Juanma Peláez


L'últim avís ha arribat a les 6.36, al carrer Cerdanya. Una nit i matinada agitada, que ha obligat a mobilitzar diverses dotacions dels Bombers, així com de Policia Municipal de Sabadell.