Els núvols acabaran obrint-se i deixarà pas a un ambient assolellat

Temperatures agradables

Farà més calor
Farà més calor | Emili Vilamala
NacióSabadell
18 d'octubre del 2019
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest divendres de vaga general el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat amb la circulació de bandes de núvols alts i mitjans d'oest a est, si bé fins a primera hora del matí en conjunt estarà poc ennuvolat. La nuvolositat serà més abundant i compacta al quadrant nord-oest a partir del matí on quedarà localment cobert, especialment al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental. Al final del dia la nuvolositat minvarà en general i quedarà més restringida al Pirineu i Prepirineu occidental.

A partir del matí s'espera precipitació al Pirineu i Prepirineu occidental, i a partir de migdia a altres punts del terç oest de Catalunya de manera més aïllada. Serà precipitació feble i minsa. La cota de neu se situarà entorn dels 2600 metres.

El cel quedarà entre mig i molt ennuvolat amb la circulació de bandes de núvols alts i mitjans d'oest a est, si bé fins a primera hora del matí en conjunt estarà poc ennuvolat. La nuvolositat serà més abundant i compacta al quadrant nord-oest a partir del matí on quedarà localment cobert, especialment al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental. Al final del dia la nuvolositat minvarà en general i quedarà més restringida al Pirineu i Prepirineu occidental.