Les Marxes per la Llibertat arrosseguen milers de persones al seu pas per Sabadell

Les comitives, procedents de Vic i Berga, han creuat la ciutat abans d'aturar-se i descansar a Sant Quirze

La Marxa per la Llibertat entrant a Sabadell
La Marxa per la Llibertat entrant a Sabadell | Juanma Peláez
NacióSabadell
17 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 23:46h
Les Marxes per la Llibertat ha arribat la tarda d'aquest dijous a Sabadell i ha arrossegat milers de persones que s'hi han afegit. Una comitiva que ha entrat a la ciutat, acompanyada de tractors per la carretera de Santa Perpètua. Una mobilització encapçalada amb una pancarta que resava: "Contra la sentència, independència".
 

Els tractors que han acompanyat la comitiva Foto: Juanma Peláez

La varietat de manifestants a la Marxa per la Llibertat Foto: Juanma Peláez

L'arribada de la Marxa per la Llibertat a Sabadell Foto: Juanma Peláez


Els caminants, procedents, per una banda, des de Vic i, per l'altra, des de Berga, han estat rebuts pels sabadellencs, que han fet passadissos per la Gran Via, carretera de Barcelona i Ronda Ibèria, entre d'altres punts de Sabadell.  
 

Milers de persones pels carrers de Sabadell Foto: Juanma Peláez


Tot plegat, ha estat un pas previ per la localitat, amb les columnes procedents de la capital osonenca i del Berguedà, abans d'endinsar-se a Sant Quirze, on es fa l'última aturada abans d'arribar a Barcelona. 
 

Una de les columnes de la Marxa per la Llibertat Foto: Marc Moraz

Una de les columnes, a l'avinguda Barberà Foto: Marc Moraz


Últim tram fins a Barcelona

Per aquells qui vulguin sumar-se a l'últim tram de la Marxa aquest divendres 18 d'octubre, des de Sabadell s'ha convocat a les 8.15 hores davant de l'edifici de correus (carrer Boccaccio, 70) per unir-se a la Marxa fins a Barcelona.

Les Marxes per la Llibertat són una acció inèdita consistent en cinc columnes de 100 quilòmetres. Des d'on surten? Quines són les etapes? Quina és la sisena columna? Cal fer tot el recorregut? Aquestes i altres preguntes, a la guia de NacióDigital: