VÍDEOS i FOTOS Els Mossos dissolen el bloqueig de Sabadell des de la C-58

Un centenar de persones han col·lapsat l'accés de Sabadell Centre durant més de dues hores

Bloqueig de l'autopista a l'accés a Sabadell
Bloqueig de l'autopista a l'accés a Sabadell | Albert Segura
16 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 15:46h
Unitats ARRO dels Mossos d'Esquadra han dissolt aquest migdia la concentració que bloquejava l'accés al centre de la ciutat de Sabadell des de l'autopista C-58. El tall s'ha fet pels volts de les 12.15 hores, i no ha estat fins les 14.30 hores quan els agents han fet acte de presència accedint en contra direcció des de l'autopista.
 

Cotxes atrapats a l'accés de Sabadell. Foto: Albert Segura


Els concentrats, la majoria estudiants d'institut, s'havien concentrat a l'alçada de Correus, i han aturat el trànsit d'entrada a la capital vallesana.
Tot i això, els Mossos d'Esquadra han arribat des de l'autopista i han baixat ràpidament de les furgonetes perseguint els manifestants, que s'han dispersat ràpidament després de rebre alguna empenta i algun cop de porra.
Acte seguit, dues de les furgonetes han seguit els manifestants que marxaven del lloc per la carretera de Molins de Rei i els agents han tornat a baixar-ne per seguir-los per alguns carrers del barri de Gràcia. Entre altres, han col·locat a lloc algun contenidor que els manifestants havien bolcat.

Mossos col·locant contenidors a lloc. Foto: Albert Segura