07 de setembre del 2015
Actualitzat el 08 de setembre a les 0:51h
El Sabadell no ha pogut superar el Cornellà
El Sabadell no ha pogut superar el Cornellà | CES

El Centre d'Esports Sabadell ha caigut aquest cap de setmana en el seu compromís de lliga a casa del Cornellà per 3-2. Gairebé cinc-cents arlequinats es van desplaçar fins a Cornellà per veure el primer partit com a visitant del club aquesta temporada.

El partit començava de les millors de les maneres pels arlequinats quan Forniés, després d'aprofitar un rebuig en un córner, posava el 0-1 pels arlequinats, però un xut de falta de l'ex-arlequinat Pelegrí superava Craviotto i posava l'empat al marcador. Tot i aquest empat instantani, han estat els arlequinats qui volien posar-se de nou per davant del marcador tot i que el Cornellà es defensava molt bé.

Cinc minuts han estat fatídics, del 40 al 45 i és que, durant aquests moments, el Cornellà no només ha posat el 2-1 al marcador sinó que ha ampliat distàncies amb el 3-1 gràcies a dos gols d'Eric Gallego. Un inici fulgurant durant la segona meitat dels arlequinats ha provocat que Pol Roigé, màxim golejador de la temporada, col·loqués el 3-2 al marcador i donés esperances als jugadors i als aficionats arlequinats en el minut 49 de partit.

El Sabadell suma quatre punts de nou possibles tot i que les sensacions que ha deixat l'equip arlequinat han estat més que positives.