El CN Sabadell reacciona a la sentència: «La presó no és la solució»

L'entitat sabadellenca, que va integrar Raúl Romeva com a nedador, demana diàleg polític

Escut del Club Natació Sabadell
Escut del Club Natació Sabadell
NacióSabadell
14 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 14:43h
El Club Natació Sabadell ha emès un comunicat després de fer-se pública la sentència del judici al procés. En el text, recorda que és una "entitat centenària i una de les entitats esportives referents al nostre país", "d’acord amb els seus principis democràtics de llibertat i de defensa del dret a decidir".

En aquest sentit, la Junta Directiva de l'entitat assegura que "el diàleg és i ha de ser sempre la solució per resoldre els problemes, ni la presó preventiva a la qual els líders polítics i socials han estat sotmesos, ni ara, la sentència de presó, són la solució". En aquest sentit, apunten que la via del diàleg és la única per resoldre el conflicte polític que viu Catalunya.

"Emplacem a tots els líders polítics i socials a liderar un procés de diàleg i negociació, per resoldre el conflicte i que porti a l’alliberament dels líders polítics i socials empresonats, condemnats i exiliats", assenyalen. "La nostra entitat vol mostrar tota la solidaritat i escalf a tots els empresonats i a les seves famílies, amb un especial record al nostre exnedador Raül Romeva, i als nostres conciutadans Carme Forcadell i Jordi Cuixart".

En el comunicat l'entitat anuncia que suspèn l'activitat institucional per aquest dilluns.