Marta Farrés mostra un «absolut respecte a la sentència» i insta a treballar pel diàleg

L'alcaldessa ho ha fet a través d'un fil a Twitter

L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, en una imatge d'arxiu
L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, en una imatge d'arxiu | Albert Hernàndez
14 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 14:21h
L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés (PSC), ha manifestat el seu "absolut respecte a la sentència" al judici del procés i ha instat a treballar pel diàleg. Ho ha fet a través d'un fil a Twitter i després d'un matí de concentracions arreu del país, una d'elles davant de l'Ajuntament, on els concentrats han demanat un posicionament.

En el seu perfil personal, Farrés ha fet un fil de cinc piulades en què trasllada "el més absolut respecte a la sentència judicial", assegurant: "En un Estat social i democràtic de dret amb separació de poders com és el nostre, l’actuació del poder judicial està emparada per la Constitució i nosaltres només podem que acatar-la".

En aquest sentit, expressa "el màxim respecte per a qualsevol opinió sobre la sentència", considerant que "a llibertat d’expressió i els drets de reunió i manifestació estan garantits sempre en el marc del civisme, la tolerància i el respecte".

"Avui, més que mai, cal seguir treballant en el camí del diàleg, on cadascú des de la seva responsabilitat hi contribueixi al màxim", ha afegit Farrés. "Cal treballar per la convivència en el si de la nostra societat perquè retorni a la política un problema que és eminentment polític", apunta l'alcaldessa.

Finalment, Farrés afegeix que Sabadell "és una ciutat amb una gran tradició participativa en els moviments socials i polítics", assegurant que la ciutat és "exemple de convivència i de respecte" a totes les opinions. "Expressem el desig de continuar sent un referent en aquest marc democràtic, on tinguin cabuda totes les ideologies", conclou.